Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: amalia
vložené: 04. 01. 2011 23:15:12

Lokše robím zo zemiakov uvarených v šupke deň predtým, akurát ich po upečení natieram maslom (neroztopeným, ako keď mažeš maslo na chlieb), ukladám na seba do kastrólika, zakryjem pokrievkou a dám do mierne vyhriatej vypnutej rúry. Muž si na ne sype ešte práškový cukor. Najčastejšie ich robím k fazuľovej polievke. Ale to čistenie sporáka a okolia;-(;-)K husacine a kapuste ich potieram husacou masťou. Yanah, +3:yes:



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz